Auto parfum

14.99 incl. Btw

Luxe Auto parfum van de Geurzussies

Luxe, stijlvolle auto parfum die lang mee gaat koop je bij de Geurzussies.
Neem het gevoel van thuis zijn mee in jouw auto.

Auto parfums zijn meer dan alleen een geurige toevoeging aan onze voertuigen. Ze veranderen jouw ritje in een ritueel van frisheid en comfort. Of je nu op weg bent naar het werk, een roadtrip maakt of gewoon geniet van een ritje door de stad, laat een auto parfum jouw autorit fijner maken. Na verloop van tijd kunnen ongewenste geuren zoals voedselgeuren, huisdierengeurtjes en algemene vervuiling de binnenruimte van onze geliefde auto binnendringen. Gelukkig is er een perfect product dat speciaal is ontworpen om jouw autorit aangenamer te maken: auto parfum.

Wat is Auto parfum van de Geurzussies?

Een autoparfum verspreidt een heerlijke geur door jouw auto. Het hout absorbeert de vloeistof uit het flesje en door het gebruik van het ventilatiesysteem in de auto  kan de intensiteit van de geur gemakkelijk gereguleerd worden.

Hoelang gaat een auto parfum van de geurzussies mee?

Wij hebben onze autoparfum uitvoerig getest. In meerdere auto’s en door meerdere personen. Na gemiddeld 8 weken kregen wij reacties over lege flesjes.
Gemiddeld gaat de geur dus 8 weken mee. Autoparfum van de geurzussies wordt verspreid door de luchtstroom uit het ventilatiesysteem van je auto. Hoe harder en vaker je die gebruikt en aan zet, hoe sneller de autoparfum leeg zal raken.

LET OP!

Autoparfums van de geurzussies zijn alleen bedoeld voor auto’s waarbij het autoluchtje bevestigd kan worden aan een horizontaal ventilatierooster. In de meeste gevallen is dit geen probleem. Twijfel je? Stuur ons een berichtje met het automerk en het bouwjaar en wij zoeken het voor jou uit!