Voor 15:00 besteld = dezelfde werkdag nog verzonden!
Gratis verzenden in NL: Vanaf €75 , BE: €100

Munteenheid

Jouw winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg

<strong>Chantal’s favoriete geuren en producten van de geurzussies</strong>

Chantal’s favoriete geuren en producten van de geurzussies

Ben jij benieuwd welke geur(en) en product(en) de favoriet(en) van Chantal zelf is? Lees dan deze blog verder!

De meeste geuren die Kitty en ik maken zijn natuurlijk uitgekozen omdat wij het zelf lekker vinden. Naarmate je verder groeit in een bedrijf leer je dat het vooral niet om jezelf gaat en dat je het beste kunt luisteren naar de wensen van de klanten. Zo zitten er zo nu en dan ook geuren tussen die ik helemaal niet zo lekker vindt!

Gelukkig is geur heel erg persoonlijk en houdt iedereen ergens anders van.

Nu is het wel erg lastig om een favoriete geur en product te kiezen, dus ik noem mijn top 2!

Chantal’s favoriete producten zijn op dit moment: De Roomspray en waxmelts. Ik zal uitleggen waarom.
Roomspray vind ik zo lekker omdat dit snel en gemakkelijk is. Je kunt onze roomspray in elke kamer gebruiken. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, in het toilet of in de woonkamer. Onze roomspray geeft binnen 10 seconden een sterke geurverspreiding die langdurig blijft hangen. Super fijn dus om snel nare geuren weg te werken, maar ook zeker voor jezelf om lekker te ontspannen met een heerlijke geur om je heen.

Waxmelts is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal, alleen duurt dit iets langer voordat het resultaat geeft. Dit duurt namelijk rond de 2 minuten. Waxmelts vind ik heerlijk om te branden. Ik doe dit iedere dag! Je kunt snel en gemakkelijk van geur wisselen en een waxbrander kun je tot wel 4 uur lang achter elkaar aan laten staan.
Ik gebruik mijn waxbrander natuurlijk voor mijzelf, maar ook om snel van kookluchten en huisdieren luchten af te komen. Ik heb namelijk een hond en wanneer je dan een lange wandeling hebt gehad in de regen kan dat nog al gaan stinken. Een waxmelt is op dat moment een perfect middel/verdrijver! En wat ook zo fijn is: Alle producten van de Geurzussies zijn vegan, diervriendelijk en duurzaam. Niet schadelijk voor huisdieren of gezondheid.

Dan nu mijn favoriete geuren op het moment: Romige vanille en Vetiver.

Vanaf dag 1 ben ik al verliefd op onze Romige Vanille geur. Zo heerlijk zoet! Heel mijn woning staat er vol mee. Van roomspray, waxmelts tot aan geurstokjes in de badkamer en in het toilet. In de herfst kwam de geur Vetiver er bij en daar ben ik ook helemaal weg van!

Vetiver is een hele warme, zwoele, zoete en rokerige geur.

Nu kun je hier wel uit opmaken dat ik dus van een snelle, sterke geurverspreiding hou en van zoete geuren! Dus herken jij jezelf hier in? Schaf dan zeker de geuren Vetiver en Romige vanille aan. En voor de snelle geurverspreidingen: Waxmelts en Roomspray!

Vorige post
Volgende bericht
Terug naar Blog