LET OP: 12 juli t/m 26 juli zijn wij er tussen uit. Wij verzenden tot 11 juli en weer vanaf 26 juli.
Voor 15:00 besteld = dezelfde werkdag nog verzonden!
Gratis verzenden in NL: Vanaf €75 , BE: €100

Munteenheid

Jouw winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg

<strong>Kitty’s favoriete geuren en producten van de geurzussies</strong>

Kitty’s favoriete geuren en producten van de geurzussies

Heb jij moeite met het kiezen van een geur of product? En ben jij benieuwd waar wij zelf voor kiezen en waarom? Lees dan deze blog verder. Dit zijn Kitty’s favoriete producten van de Geurzussies. 

Hoi, ik ben Kitty! 1 van de Geurzussies. Samen met mijn zus Chantal maak ik heerlijke producten voor ons bedrijf ‘Geurzussies’. Ik deel graag mijn favoriete producten en geuren met de uitleg erbij waarom ik hiervoor kies!

Laten we voorop stellen dat het erg lastig kiezen is. De geuren die wij maken en verkopen zijn stuk voor stuk heerlijk! Geur is ook een kwestie van smaak.

Mijn favoriete geur op het moment is: Frangipani. Dit is een zomerse geur die net nieuw in de collectie is, maar ik ben er helemaal gek van! Deze geur is zoet en bloemig. Dit zit er in: Frangipani, Orchidee, Passievrucht, Bergamot, chocolade, Musk, hout, witte ceder, Reseda.

En mijn andere favoriete geur uit de basiscollectie is: Zacht Katoen.

Mijn all time favorite! Heerlijk. De geur van zachte, net gewassen beddengoed.

Nu kies ik wel voor andere geuren dan Chantal, maar ik kies wel voor dezelfde favoriete producten van ons. Op plek 1 staan bij mij Waxmelts. Waxmelts zijn geurende blokjes die je in een waxbrander kunt leggen en laten smelten. Het blokje smelt en verspreid binnen 2 minuten een heerlijk sterke geur door de gehele kamer heen. Dit is gemakkelijk, snel en effectief.

Op plek nummer 2 zet ik onze Roomspray. Dit is zelfs nog sneller dan een waxmelt. Een roomspray verspreid namelijk binnen 10 seconden al een heerlijke geur. Het makkelijke aan een Roomspray is dat je er geen vuur voor nodig hebt en je de roomspray naar elke kamer kunt verhuizen en gebruiken.
Je schaft dus 1 Roomspray aan en je kunt het in de slaapkamer, toilet, badkamer, woonkamer en keuken gebruiken. De roomspray spuit je in de rondte en blijft nog uren na geuren. Erg fijn dus!

Op plek nummer 3 staan bij mij de geurstokjes. Geurstokjes heb ik in mijn hal, toilet en badkamer staan. In iedere kamer staat een andere geur. Wanneer je overal dezelfde geur neer zet, kan het namelijk zo zijn dat je na een tijdje niets meer ruikt omdat je neus er aan gewend raakt. Onze geurstokjes staan minimaal 9 maanden lang en geven een sterke geur af. Je hoeft alleen maar de stokjes die er in zitten om de 4 dagen even om te draaien. Makkelijk en effectief product die het vooral in kleinere ruimtes erg goed doen!

Dit waren mijn favoriete geuren en producten. Hopelijk heb je er iets aan en kun je zo beter een keuze maken. Ik zou zeggen: Shopse! Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Wil jij graag Chantal’s Favoriete producten en geuren weten? Lees dan deze blog. Hier staan Chantal’s Favorieten in beschreven.

Vorige post
Volgende bericht
Terug naar Blog