Bezorg iemand een onvergetelijk moment met onze originele brievenbus cadeaus!

Ben jij op zoek naar originele brievenbus cadeaus? We got you! Lees deze blog voor een aantal originele, duurzame en unieke brievenbus cadeau ideeën.

Brievenbus cadeautjes zijn helemaal hip. Het is gemakkelijk omdat diegene er niet voor thuis hoeft te zijn, maar ook erg fijn dat de verzendkosten lager zijn dan bij een groot pakket. Veel brievenbus cadeaus komen uiteindelijk op hetzelfde neer, maar onze tips zijn verfrissend origineel. Dit wil je cadeau doen! ( en ook zeker zelf hebben ) Onze brievenbus cadeaus zijn heel eenvoudig online te bestellen!

Set geurblikkies als brievenbuscadeau

De allereerste tip is een set geurblikkies van de geurzussies. Je krijgt 3 geurblikkies ( ~8 branduren per blikje ) in een brievenbus doosje samen met een gratis geur ample, een verzorgingskaart en een boodschap voor de ontvanger. Je kunt kiezen tussen een set in de basisgeuren: Romige vanille, Zacht katoen en Japanse kersenbloesem of een set herfst/winter geuren: Appel-Kaneel, vetiver en Kruidige pompoen. De setjes kosten 21.95. Alles is handgemaakt, duurzaam en vegan. Klik hier om een setje geurblikkies cadeau te doen.

Fysieke cadeaubon met gratis geur samples

Nog zoiets leuks wat door de brievenbus heen past! Een geurzussies cadeaubon natuurlijk, maar niet zomaar een cadeaubon. Kijk eens zelf hoe leuk deze cadeaubon eruit ziet.

cadeaubon

Daarnaast zitten er in dit brievenbus pakketje maar liefst 6 gratis geursamples bij in! Zo kan de ontvanger alvast ruiken, maar ze ook laten smelten in een waxbrander. Zo kan de ontvanger een extra goede keuze maken. Je kunt een geurzussies cadeaubon al aanschaffen vanaf 10,-.
Klik hier om een geurzussies cadeaubon te bestellen.
De cadeaubon kan gebruikt worden voor ons gehele assortiment, keuze uit geurkaarsen, geurstokjes en heerlijke waxmelts.

Een doosje Waxmelts als brievenbus cadeau sturen

Nu zul je vast denken: een doosje waxmelts? Wat is hier dan zo origineel aan? Dat zullen we jou vertellen. De waxmelts van de geurzussies zijn plastic vrij! En daarom zitten ze in een papieren kraft doosje verpakt. Ze gaan per 9 stuks en branden maar liefst 8 tot 10 uren per waxmelts. Dat zijn dus wel ~72 uren per doosje. Hieronder zie je een foto. 

Ze zijn handgemaakt, vegan en er zitten stukjes droogbloemetjes in verwerkt.

Een doosje waxmelts kun je hier aanschaffen voor 12,95. Ook hier kan je zelf een geur selecteren.

Geurende waxinelichtjes

Geurende waxinelichtjes van de Geurzussies zijn uniek! De vorm, de sterke geur en zonder aluminium cupjes. De waxinelichtjes zijn handgemaakt, vegan en duurzaam. Er zitten 6 waxinelichtjes in een doosje samen met 1 glazen waxinehoudertje. 

Ze zijn gemaakt van sojawas. Sojawas is gemakkelijk schoon te maken met alleen een beetje handwarm water met zeep. Je kunt de waxinelichtjes branden in een eigen glazen waxinehoudertje en in de bijgeleverde waxinehouder. Je kunt ze hier aanschaffen voor maar 9.95.

Dit was een lijstje met originele, unieke brievenbus cadeaus bij de geurzussies. Alle producten van de geurzussies zijn overigens uniek en origineel, dus wil je een mooi cadeaupakket, goodiebox of wat leuks voor jezelf? Klik dan hier om rond te kijken in de webwinkel van de geurzussies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Www.geurzussies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 369 reviews.