Testpakket geuren van de geurzussies

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de producten en geuren van de Geurzussies, maar vind jij het maar moeilijk om een geur keuze te maken die bij jou past? Dan heb ik goed nieuws voor jou!

In het assortiment van de geurzussies vind je naast een aantal vaste geuren, ook een aantal seizoensgebonden geuren. Omdat we de geur helaas niet kunnen verspreiden via onze webshop geurzussies.nl, maar er wel veel vraag is naar test pakketjes, hebben de Geurzussies een proefboxie samengesteld. 

Met een proefboxie kun jij alle geuren uitgebreid testen en aan de hand daarvan een keuze maken welke geur(en) het beste bij jou past. Je kunt ons proefboxie nu eenvoudig online bestellen.

Wat zit er in een Proefboxie? Alle geuren van de Geurzussies als waxmelts samples. Je kunt ruiken aan de samples en je kunt de waxmelts branden in een waxbrander om de geur(en) eens te beleven!

De waxmelts van de Geurzussies zijn duurzaam, met de hand gemaakt, gezond voor mens en dier en hebben wel een brandt tijd van maar liefst 8 tot 10 uur sterk! 

We hebben de waxmelts per stuk verpakt in een mooi zakje van pergamijn. De pergamijn zakjes worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn 100% recyclebaar en volledig composteerbaar. Op ieder zakje met een waxmelt vind je de geur van de naam waardoor je precies weet welke geur je kunt gaan gebruiken. 


In het doosje zit een kortingscode geplakt. Super fijn, want wanneer je dan jouw favoriete geur gevonden hebt, kun je een bestelling doen met 10 % korting!

Let op: Na het ruiken van dit pakketje ben je om: Verliefd & verslaafd!
Klik hier om een Proefboxie te bestellen.

Proefbox. Test geuren van de geurzussies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Www.geurzussies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 369 reviews.