Welke waxmelts zijn veilig voor dieren en kinderen?

Er zijn zoveel waxmelts te koop overal, maar welke waxmelts zijn ook veilig voor dieren en kinderen? Velen vragen zich dit af. Logisch als je het mij vraagt; veel waxmelts zijn namelijk schadelijk voor mens, dier en milieu en dit wil je niet voor jezelf, maar zeker niet voor jouw dieren of kinderen. 

Schadelijke stoffen in waxmelts

Stoffen inademen van ‘’slechte’’ waxmelts is namelijk schadelijk wanneer je dit jaren achter elkaar blijft doen. Veel waxmelts zijn gemaakt van paraffine en dit is gewonnen uit aardolie. Kies daarom bewust en ga voor een gezondere variant waxmelts, gemaakt met sojawas. Sojawas is een natuurlijke en plantaardige was die gemaakt wordt van olie die wordt gewonnen uit sojabonen.

Waxmelts gemaakt van sojawas in combinatie met natuurlijke oliën en/of vegan/diervriendelijke oliën

Maar welke waxmelts zijn dan wel veilig voor dieren en kinderen? Waxmelts gemaakt van sojawas in combinatie met natuurlijke oliën en/of vegan/diervriendelijke oliën. Er zijn er maar weinig waxmelts te vinden in Nederland en België met een combinatie van deze ingrediënten. 

De waxmelts van de geurzussies zijn; Handgemaakt in Rotterdam, Vegan, Diervriendelijk, gemaakt van sojawas en vegan geuroliën, van hoge kwaliteit. Gezonder voor mens, dier en milieu. Vele mensen met luchtwegproblemen kunnen de waxmelts van de geurzussies wel verdragen. En dat zegt heel veel!

Dus kies bewust en gezonder en ga na het lezen van deze blog voor de waxmelts van de Geurzussies. Hierna wil je niet anders meer! Klik hier om het assortiment waxmelts te bekijken en aan te schaffen.

Waxmelts zijn ook super leuk om cadeau te geven aan je vriendin, moeder, buurvrouw of nichtje. Een origineel brievenbus cadeau die je door ons kunt laten versturen met een handgeschreven kaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Www.geurzussies.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 369 reviews.